Najnovšie recenzie zo sekcie Prevodové oleje
Odporúča produkt
- Odporúčam uvedený výrobok všetkým motoristom, lebo je vo vynikajúcej kvalite a cene v porovnaní voči iným výrobcom. Pravidelne nakupujem tento výrobok.
Odporúča produkt
- Odporúčam uvedený výrobok všetkým motoristom, lebo je vo vynikajúcej kvalite a priateľnej cene v porovnaní voči iným výrobcom. Pravidelne nakupujem tento výrobok.
Odporúča produkt
- Som veľmi spokojný s výrobkom, nakúpil som čo som potreboval v dobrej kvalite. Po porovnaní inými výrobcami patri medzi lačnejšie produkty.
Odporúča produkt
Zobrazujem 241 - 260 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Ďalšie »