Najnovšie recenzie zo sekcie Prevodové oleje

Autex PP 90 180 kg

Autex PP 90 180 kg

Odporúča produkt
  • S výrobkom som maximálne spokojný a vybral som si ho preto, lebo je dobrá cena a kvalita po porovnaní s inými výrobcami. Pre mňa to bola veľmi dobrá kúpa a funguje tak ako som očakával, odporúčam nakúpiť.
Autex PP 90 60 l

Autex OP CLP 100 10 l

Autex OP CLP 100 180 kg

Autex OP CLP 100 180 kg

Odporúča produkt
  • Vybral som si produkt preto, lebo je dobrá kvalita a cena v porovnaní s inými značkami, odporúčam nakúpiť
Autex OP CLP 150 50 l

Autex OP CLP 150 50 l